Register Kalendar Lista Forumasa Administratori i Moderatori Pretraga Foruma Pitanja i Odgovori Forum
Moforaja » RAZNO » SVAŠTARA » drama dramosa » Vozdra Gost [Sezame otvori se|Registruj se]
Zadnja Poruka | Prva Neprocitana Poruka Print Page | Preporuci Prijatelju | Dodaj Temu u Favorites
Postavi novu temu Odgovori
Autor
Odgovor/Poruka « Prethodna Tema | Slijedeca Tema »
LISKA S AVENIJE LISKA S AVENIJE is a Male
puter

Poruka: 79

Rodjeni Rodjeni Rodjeni Nova Odgovori i Citiraj         Odgovori Prijavi Moderatoru Idi na vrh Stranice

hao1Y2khsY4

došo toršku u mostar i ufuro se on u ove naše žargone,zajebancije i to..
i sjeda on na staro,dolazi konobar kaže reci brate..kaže škutor daj mi fuka i davo..
i haj donese mu to konobar,prošlo 10-ak minuta pita ga konobar a brate znaš li šta znaèi tipla??..kaže škutor:
i issati boga kako neæu znat to je ono što se u zid meæe'

broj ispravljanja poruke: 1, zadnji put od strane LISKA S AVENIJE dana 03-02-2011 u 15:02.

03-02-2011 14:49 LISKA S AVENIJE is offline Posalji email za LISKA S AVENIJE Pregledaj poruke od LISKA S AVENIJE Dodaj LISKA S AVENIJE u listu prijatelja
Sevels Sevels is a Male
moderator tra-la-la

Poruka: 6556

Odgovori i Citiraj         Odgovori Prijavi Moderatoru Idi na vrh Stranice

lijepa pjesmica 21.gif

13.gif basket.gif basket.gif basket.gif 26.gif basket.gif basket.gif basket.gif 13.gif
"Za mudru osobu cijeli je svijet uèitelj, a za budalu je cijeli univerzum pun neprijatelja." Charaka

03-02-2011 16:28 Sevels is offline Pregledaj poruke od Sevels Dodaj Sevels u listu prijatelja
nove poruke | aktuelne teme | forum
Postavi novu temu Odgovori
Go to:
preveo sa engleskog: T&T   contact: admin@moforaja.com