oko 
moforaja

Poruka: 2443
 |
|
Nedja pred finale dobio dijanu (cini mi se od Vahe). Prvih par mjeseci samo se na krovu vozo
Sjecam se, a Nedja legenda, "dirigent navijaca Veleza"... na krovu, Ziga vozi, a Nedja , u crvenoj odjeci, bjele rukavice...a "Vahiideee", kad bi cijeli stadion, klanjao, ....
dobra vremena, ..
___________________________________________________________________ " KORILI MI VRIJEME ILI NE,
SUDBINA TECE KAKO NAM JE ZAPISANA ! "
|
|
12-20-2008 13:12 |
|
oko 
moforaja

Poruka: 2443
 |
|
Kup Marsala Tita:
...pehar stajao u "Hitu ", ..
a himna, ..
aha,
MI SMO NAVIJACI
IZ GRADA MOSTARA
DOSLI SMO PO PEHAR,
OD TITA MARSALA,..
STA CE ZELJI PEHAR
KAD NEMA BEHARA..
PEHAR OD MARSALA
ODE DO MOSTARA
DOVIDJENJA ZELJO
KAD NEMAS BEHARA.
a , sve pod Nedjinom dirigenskom, palicom, pjevali navijaci,
Veleza.. Nedja, legendo 
___________________________________________________________________ " KORILI MI VRIJEME ILI NE,
SUDBINA TECE KAKO NAM JE ZAPISANA ! "
|
|
12-20-2008 13:18 |
|
Mara
SexNepoznat
Poruka: 806
 |
|
Sredina 80ih, sviramo u "Ruzi", na pauzi prica Baba (moras se dobro napet da bi ga razumio): "Vozim ja neki dan prema Jablanici, zaustavi me murija, kaze drot, Babovicu sto se nisi vezo? Kazem ja, dje su vezat bola, ja sam nervozan, pa moram cesto prosetat po autu dok vozim: Gleda me drot , nista mu nije jasno, pita me, kako ces bola setat dok vozis,...i na kraju me pusti". Ma umrli smo od smijeha, cuj seta po autu dok vozi, e svasta ce mu past na pamet.
A ljetos ga nisam pozno, jer je obrijo brkove, pa mu kazem "sad izgledas mladji 15 godina". A on, "joj Mara niko mi ne zna kupit seitana ko ti, hajmo na pice, ja zovem".
Ma s Babom cirkus vazda, nikad ti nije dosadno.
03-01-2009 12:27 |
|
djemila 
Naj-Moder 2008

Poruka: 11491
 |
|
Sredina 80ih, sviramo u "Ruzi", na pauzi prica Baba (moras se dobro napet da bi ga razumio): "Vozim ja neki dan prema Jablanici, zaustavi me murija, kaze drot, Babovicu sto se nisi vezo? Kazem ja, dje su vezat bola, ja sam nervozan, pa moram cesto prosetat po autu dok vozim: Gleda me drot , nista mu nije jasno, pita me, kako ces bola setat dok vozis,...i na kraju me pusti". Ma umrli smo od smijeha, cuj seta po autu dok vozi, e svasta ce mu past na pamet.
A ljetos ga nisam pozno, jer je obrijo brkove, pa mu kazem "sad izgledas mladji 15 godina". A on, "joj Mara niko mi ne zna kupit seitana ko ti, hajmo na pice, ja zovem".
Ma s Babom cirkus vazda, nikad ti nije dosadno.
|
03-01-2009 13:40 |
|
Boza 
moforaja

Poruka: 4600
 |
|
|
08-03-2015 11:19 |
|
|